Ülkemizde spor kültürünün yaygınlaştırılması, halkımıza sağlıklı ve bilinçli spor yaptırmak amacıyla  hayata geçirilen 'Koşabiliyorken Koş' projesi 2018 yılında da tüm hızıyla devam ediyor. 

Türkiye'nin 81 Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün örnek çalışmalarıyla 7'den 70'e halkımıza spor yapma imkanı veren 'Koşabiliyorken Koş' projesi yeni dönem çalışmalarına başladı. 'Koşabiliyorken Koş' projesi, 2018 yılında da faaliyetlerine tüm hızıyla devam edecek. 

‘Koşabiliyorken Koş’ projesi ilimizde renkli görüntülere sahne oldu.  Hayata geçirilen proje kapsamında Atatürk Şehir Stadı'ndaki etkinliğe çok sayıda sporcu ve Siirtli vatandaşımız katıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hüssam OLĞAÇ yaptığı açıklamada, “Bu proje tüm ülkemizde olduğu gibi Siirt ve ilçelerimizi de kapsamaktadır. Bu projenin amacı spor tesislerimizi verimli bir şekilde kullandırmak ve kullanılmasını sağlamak, sağlıklı bir spor yapılması ve boş zamanların spor alanlarında değerlendirilmesidir. Bu kapsamda vatandaşlarımızı tesislerimize bekliyoruz” şeklinde konuştu.