Siirt Valiliği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında sportif organizasyonlar düzenlenecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri adı altında Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Tenis Federasyonun malzeme desteğiyle Sokak Tenisi müsabakaları farklı yaş gruplarından sporcuların katılımıyla gerçekleştirilecek.

15 Temmuz tarihinde düzenlenecek etkinliklerle vatan savunması, istiklal ve istikbal uğruna canlarını feda eden 15 Temmuz Şehitlerimizin anılması ve millî birlik, beraberlik, vatan ve bayrak sevgisi, demokrasi, yurt bilinci konularında farkındalık oluşturulması amaçlanacak olup, Sokak Tenisi Turnuvası Siirt 15 Temmuz Demokrasi Meydanında gerçekleştirilecektir.

15 Temmuz Haftası Anma programı kapmasında düzenlenecek Tenis Turnuvası müsabakaları kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Hüssam OLĞAÇ yaptığı açıklamada,“15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimini unutturmamak amacıyla ‘15 Temmuz Haftası Anma Programı Spor Etkinlikleri’ kapsamında yapacağımız spor faaliyetlerinde 15 Temmuz şehitlerimizi anmak istiyoruz. Hafta içerisinde 15 Temmuz şehitlerimiz anısına tüm il genelinde birçok sportif faaliyet ve Gençlik Merkezimizde kültürel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Gençlerimize 15 Temmuz’u asla unutulmayacağını ve unutturulamayacağını çeşitli faaliyetlerle anlatacağız” dedi.”15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü” etkinlikleri kapsamında birçok etkinliğin gerçekleştirileceğiz.15 Temmuz gecesi şahadete koşan Aziz Şehitlerimizi minnetle yad ediyor, Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha bu kötü günleri yaşatmasın” şeklinde konuştu.

İl Müdürümüz Hüssam OLĞAÇ Türkiye Tenis Federasyonu İl Temsilcisi Serdar ADIGÜZEL ve Antrenörlerimizi makamında kabul ederek teşekkür etti.