Türkiye Bocce Bowling ve Dart  federasyonu Başkanlığının 2018 yılı Faaliyet Programında yer alan, Türkiye Volo Şampiyonası, 12 - 16 Temmuz 2018 tarihleri arasında Ankara Kahramankazan'da ve Türkiye Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler Şampiyonası 11 - 15 Nisan 2018 tarihleri arasında Antalya - Kemer'de yapılmıştır.

Türkiye Volo  Şampiyonasına Gençler geleneksel çiftler kategorisine 28 takım katılmıştır. Türkiye Volo Şampiyonasında, Osman AKCAN ve Hasan AKSU, Türkiye Büyük Bayanlar Petank Altın Nokta Şampiyonasında Şenay İDER ve Dilçin OĞUZ ve Türkiye Minikler Petank Şampiyonasında Muhammed Zeynel HONAZ Türkiye 3.sü olmuşlardır. 
             

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hüssam OLĞAÇ dereceye giren Sporcuları  ve Bocce Antrenörü Mesut ERYEŞİL'i  makamında kabul ederek, Sporcuları para ile ödüllendirip,  başarı dileklerinde bulundu.

Sporcularımızdan Türkiye Avrupa ve Dünya Şampiyonlukları beklediklerini, çalışmalara ara vermeden, daha çok çalışarak bunu başarabileceğini ifade etti. İl müdürlüğü olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerin böylesi başarılara imza atmaları bizi gururlandırmaktadır. Sporcumuzun Türkiye Avrupa ve Dünyada daha iyi dereceler yapacağına olan inancım sonsuz. İfadelerini kullandı.