“GELECEĞE NEFES OL” KAMPANYASI İÇİN FİDAN DİKİMİ YAPILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından  “Bugün Fidan Yarın Nefes” sloganıyla başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” kampanyası kapsamında 11 Kasım 2019 saat 11.11’de 81 ilde aynı anda 11 Milyon fidanın toprakla buluşturulması için Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak Kamp Eğitim Merkezi bahçesine 650 fidan diktik.

Kamp Eğitim Merkezi bahçesinde gerçekleştirilen programa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam OLĞAÇ, Spor Şube Müdürü Levent OBUZ, Tesisler Şube Müdürü Keriman SARAÇOĞLU, Antrenörler, Sporcular, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü personeli, Siirt Abdülhamid Han Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz yaptığı açıklamada:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde Orman Genel Müdürlüğümüzün koordinatörlüğünde, Türkiye genelinde saat 11.11'de tam 11 milyon fidan dikiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak biz de bu bayrama katılıyoruz. Bugün malumunuz Milli Ağaçlandırma Günü ilan edildi. Tekrar tekrar devam edecek. Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Fidan dikme programımıza katılan tüm personellerimize, Antrenör ve sporcularına, okul öğrencilerine Genç gönüllülere, Gençlik Liderlerimize teşekkür ediyorum” dedi.