Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hayati KISACIK Kuruma bağlı il ve ilçelerimizde faaliyet yürüten Hizmet, Şube, ilçe ve Yurt Müdürleri ile Gençlik Merkezi Sosyal Tesis alanında kahvaltılı toplantı düzenledi.

Gençlik Merkezi Sosyal Tesisinde düzenlenen toplantıda Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hayati KISACIK yaptığı konuşmada: ‘’2023 yılı ülkemiz için oldukça önemli bir yıldı. Gençlik faaliyetleri ve spor alanında büyük başarılara imza attık ve gençlerimizin kültür, sanat ve sporla daha çok buluşmasını sağladık. Bu başarıları sağlamak için birimlerimiz arasındaki koordinasyonu ve iş birliğini güçlendirmemiz gerektiğini gördük. Bu vesileyle 2023 yılında ortaya koyduğunuz gayret ve çalışmalarınız için hepinize teşekkür ediyorum. 2024 yılında ise hedeflerimizi daha da yükseltmek ve daha büyük başarılara imza atmak istiyoruz. Bunun için birimlerimizin daha etkin bir şekilde çalışması ve hedeflerimize odaklanması gerekmektedir. Bu noktada, sizlerin liderlik becerilerini ve ekip çalışmasını daha da ön plana çıkarmanızı bekliyorum. Gençlik ve spor alanında 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da gerçekleştirmeyi planladığımız bazı faaliyetler bulunmaktadır. Öncelikli olarak gençlerimizin spora daha fazla teşvik edilmesi için yeni spor merkezleri ve tesislerinin açılması için çalışmalar yapacağız. Aynı zamanda gençlerimize gençlik merkezi aracılığı ile sosyal kültürel faaliyetler ve kurslar düzenleyerek ilimiz sosyo-kültür çıtasını daha da yükseğe çıkarmayı hedefliyoruz. Bunun yanında yurtlarımızda barınan öğrencilerimizin boş zamanlarını daha verimli hale getirmeleri adına Gençlik Merkezi, EYS ve Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri tarafından açılan kurslarla öğrencilerimizi destekliyoruz. Kurumumuz değişen ve gelişen dünyamıza ayak uydurarak her geçen gün farklı bir projeyi uygulamaya koyuyor. Amacımız ilimiz Siirt’i gençliğin geliştiği, öğrenci dostu bir spor şehri yapmak. Bu anlamda elimizden ne geliyorsa yapmayı kendimize bir görev addedelim. Bu bağlamda birimlerimiz arasındaki iletişimi ve koordinasyonu daha da güçlendirmek için düzenli toplantılar ve raporlamalar yapalım. Bu sayede, her birimin yaptığı çalışmalardan haberdar olacak ve birbirimizin başarılarından öğreneceğiz. Son olarak 2024 yılının Cumhurbaşkanlığımız ve Bakanlığımızın hareket yılı ilen edilmesiyle hepimiz çalışmalarımıza daha da azim ve kararlılıkla devam etmemizin altını çiziyorum. Birlikte çalışarak gençlik ve spor alanında daha da büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hepinize katılımlarınız için tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Sağlıklı ve başarılı bir 2024 yılı geçirmemiz dileğiyle.’’ dedi.

İl Müdürümüz KISACIK daha sonra Hizmet, Şube, İlçe ve Yurt Müdürlerden brifing aldı. Hizmet ve Şube Müdürleri birimlerinin 2023 yılında yapmış oldukları faaliyetler ve 2024 yılında programlanan faaliyetler hakkında bilgiler sundular. Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.