Siirt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Amatör Spor Haftası” etkinlikleri kapsamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan voleybol, basketbol, hentbol, judo taekwondo,güreş. bocce, atletizim ve yüzme dallarında dereceye giren sporculara düzenlenen törenle madalya ve kupaları verildi.

Siirt 14 Eylül Spor salonunda düzenlenen törende konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Hüssam OLĞAÇ, bu tür organizasyonların asıl amacı gençlerin sporla buluşmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Yapılan bütün çalışmaların gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırıp sporun birçok branşına yönlendirmeyi hedeflediklerini” Bu anlamda bölgemizde ileriye dönük iyi sporcuların yetişeceğini ümit ediyorum. Dereceye giren sporcuları ve onları hazırlayan okul yönetici ve çalıştırıcılarını tebrik ediyor, sizleri bu çalışmalarda canı gönülden kutluyorum“ dedi.

Törene, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Hüssam OLĞAÇ, Şube Müdürleri, gençlik spor personelleri, öğretmen ve sporcu aileleri katıldı.