Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde çeşitli sosyal kültürel faaliyetler kapsamında kurs açan EYS ve Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri ile Gençlik Merkezinde kahvaltılı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gençlik Merkezi Sosyal Tesis alanında düzenlenen toplantıda eğitmenlerimizin yaptığı faaliyetlerin önemine değinen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hayati KISACIK şunlara değindi: “Kıymetli eğitmenlerimiz, bugün burada 2023 yılımızı değerlendirmek ve 2024 yılına ilişkin hedeflerimizi belirlemek amacıyla bir araya geldik. Öncelikle her birinize bu yılki çalışmalarınız ve katkılarınız için teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin çabaları ve özverili çalışmaları sayesinde, gençlerimizin sosyo-kültür eğitimine ve gelişimine büyük bir katkı sağladık. 2023 yılında öncelikle kursların erişilebilirliğini artırmak için çeşitli bölgelerde yeni eğitim merkezleri açtık. Bu sayede daha fazla kişiye kurs açma fırsatı sunarak toplumumuzun sosyo-kültür seviyesini yükseltmeyi başardık. Bu bağlamda bizlere desteğini esirgemeyen Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Sayın Bayram ELÇİ beyefendiye teşekkür eder 2024 yılında yeni hedeflerimizle birlikte daha da ileriye gitmeyi planlıyoruz. İlk olarak mevcut kurslarımızın kalitesini daha da artırmak amacıyla eğitmenlerimizin profesyonel gelişimine daha fazla yatırım yapacağız. Eğitmenlerimizin bilgi ve becerilerini güncellemeleri ve kendilerini sürekli olarak yenilemeleri için çeşitli eğitim programları ve seminerler düzenleyeceğiz. Böylece, katılımcılarımıza en iyi eğitimi sunabilmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Sıcak ve samimi bir havada geçen toplantıya Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hayati KISACIK, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bayram ELÇİ, Müdür Yardımcıları, Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Muhdi ELDEMİR, Merkez Müdiresi Melike PEKÇETİN, Gençlik Liderleri, EYS ve Halk Eğitim Merkezi Eğitmenleri Katıldı.