İlan Metninin Tamamı ve Eklerini Dikkatlice Okuyunuz!!!

İlimizde Spor Branşları, Bilim ve Teknoloji, Kültür-Sanat, Yabancı Diller, Değerler, Mesleki Beceriler alanlarında Bakanlığımız bünyesinde açılacak eğitim faaliyetlerinde ek ders karşılığı görevlendirilmek üzere Eğitim Görevlisi/Antrenör başvuruları alınacaktır.

Eğitici/Antrenörler, eğitici başvurularını 15 Nisan - 2 Mayıs 2024 tarihleri arasında https://edu.gsb.gov.tr/  adresinden e-devlet şifresi ile yapacak olup, yönlendirmeye ihtiyaç duyduklarında ekte yer alan başvuru kılavuzundan yararlanabilirler.

Başvuruda bulunan tüm eğitici/antrenörlerin başvuru sürecinde yaşayacakları tüm aksaklıklarda sorumluluk kendisine aittir.

Hali hazırda eğitici/antrenör olarak görev yapmakta olanların ve eğitici havuzunda bulunan tüm eğitmenlerin de yeniden başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Hali hazırda üzerinde kurs görevi bulunan eğitici/antrenörlerin 31 Mayıs 2024 tarihi itibariyle iş akitleri sonlanacaktır. Bu dönemde yeni başvuruda bulunmadıkları takdirde gelecek dönemde görev alamayacaklardır. Bu nedenle; Geçmiş dönemde başvurusu onaylananlar dâhil bütün eğitmenlerin yeniden başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

İstenen Belgeler:

İstenen belgeler için ekte yer alan ilgili dokümanları inceleyiniz.

Başvuru tarihleri:

15 Nisan-2 Mayıs 2024  tarihleri arasında başvurular alınacaktır.

Başvurular e-devlet şifresi ile https://edu.gsb.gov.tr/ adresinden yapılacaktır. (Posta, e-posta vs. yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.)

 İSTENİLEN BELGELER

EDU GSB Başvuru Klavuzu.pdf

Spor Branşları için İstenilen Belgeler Nisan 2024.docx

Gençlik Branşları için İstenilen Belgeler Nisan 2024.docx